vineri, 2 februarie 2018

Rezultatele obținute de elevii Școlii Gimnaziale Bălilești la etapa locală a Olimpiadei Naționale de ISTORIE / CULTURĂ CIVICĂ - Câmpulung-ianuarie 2018

      Elevii Școlii Gimnaziale Bălilești au obținut rezultate foarte bune la Olimpiada de Istorie și Cultură Civică desfășurată la C. N. Dinicu Golescu din Câmpulung Muscel pe 20 ianuarie 2018.
      CÎRLĂNARU GABRIEL CRISTIAN, elev în  clasa a VIII-a la Școala Poienița, a obținut PREMIUL I la Olimpiada de Istorie cu nota 9.80. După rezultatele bune la olimpiade și concursuri naționale obținute în anul școlar 2016-2017 (mențiune la etapa județeană a Olimpiadei de Cultură civică și mențiune la Concursul Național Memoria Holocaustului), Cîrlănaru Gabriel Cristian a  abordat cu înțelepciune subiectele destinate elevilor clasei a VIII-a la olimpiada de istorie reușind calificarea la etapa județeană de pe locul I.

      Echipajul alcătuit din elevii HURGHEȘ  DAVID GEORGE și SĂVULESCU ALEXANDRU IONUȚ, din clasa a VII-a a Școlii Gimnaziale Bălilești, a obținut PREMIUL AL II-LEA la Olimpiada de Cultură civică cu nota 9.00. Elevele ILIE NICOLA ALEXANDRA și PORTARU ANA - MARIA, din clasa a VII-a a Școlii Gimnaziale Bălilești, au format un echipaj care a obținut PREMIUL AL III-LEA la Olimpiada de Cultură civică cu nota 8.50. Ambele echipaje s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadei de Cultură Civică.


FELICITĂRI!
                                      SUCCES! 
                                                                        prof. Cristian Marius Balea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Școala Gimnazială Bălilești la etapa națională a Olimpiadei micilor istorici "Nicolae Iorga" 2024

   Olimpiada micilor istorici "Nicolae Iorga" este organizată de Societatea de Științe Istorice din România în colaborare cu Facul...