luni, 25 martie 2024

Școala Bălilești calificată la etapa Națională a Olimpiadei de Educație Socială - 2024

   BIANCA NEACȘU și ȘTEFANIA SORETE au obținut PREMIUL I, cu nota 9.70, la etapa județeană a Olimpiadei de Educație Socială organizată la Pitești pe 23 martie 2024 și s-au calificat la etapa NAȚIONALĂ a Olimpiadei de Educație Socială.

    BIANCA (a VII-a) și ȘTEFANIA (a VIII-a), elevele Școlii Gimnaziale Bălilești, alcătuiesc echipajul care va reprezenta jud. Argeș la faza Națională a Olimpiadei de Educație Socială organizată la Baia Mare, în jud. Maramureș, în perioada 27 aprilie - 1 mai 2024. 

    După ce a obținut Premiul I la Concursul național de istorie „La Școala cu Ceas” din Râm. Vâlcea, în feb. 2024, Bianca reușește o performanță deosebită și la Olimpiada de Educație Socială, iar Ștefania se califică și anul acesta la etapa națională a Olimpiadei de Educație Socială, după ce a făcut parte din echipajul care a reprezentat Argeșul în competiția din 2023.
Felicitări!
Mult succes la faza NAȚIONALĂ! 
 
prof. Cristian Marius BALEA

 
 
 
 
 
Anunț creat pentru diseminarea rezultatelor 
obținute de  Șc. Gim. Bălilești și în scopul  stimulării  interesului pentru învățătură și încurajării performanței școlare în rândul elevilor mei.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Școala Gimnazială Bălilești la etapa națională a Olimpiadei micilor istorici "Nicolae Iorga" 2024

   Olimpiada micilor istorici "Nicolae Iorga" este organizată de Societatea de Științe Istorice din România în colaborare cu Facul...